liberte pannenkoeken pannenkoekenschip meppel

Samenwerking 

Wij werken graag samen met:

Molen de Weert, ligt aan de monding van het riviertje de Reest in Meppel. Eind jaren '90 van de vorige eeuw is de molen geheel gerestaureerd. De karakteristieke ombouw rond de molen is weer in ere hersteld. Bovendien is de molen weer geheel maalvaardig gemaakt.

 

Hoe leuk is het om het behalen van je zwemdiploma te vieren met een lekkere pannenkoek? Kinderen van Zwemschool nemo en Bad hesselingen kunnen op vertoon van het zwemdiploma tegen een speciaal tarief komen eten.


Gula beers
, is ontstaan vanuit de passie voor speciaalbier. Die passie zíe je niet alleen terug, die próef je ook terug. We vergeten nooit waar het allemaal begon. In ons logo wordt de Meppeler Toren geflankeerd door twee beren, het dier dat symbool staat voor Gula. Gula is de Latijnse benaming voor gulzigheid. Heerlijk speciaalbier dat, net als zijn makers, opgegroeid is in Meppel.


Bruisend Meppel
, de trots van Wijnhandel De Moor, is al dertig jaar een begrip in Meppel! Het karakter van deze Württemberger sekt kenmerkt zich door de mineraliteit van de bodem van de regio Baden. Bruisend Meppel is speciaal samengesteld en met zijn fris droge en fruitige smaak bij veel mensen geliefd.


Frans de Grebber
, van deze koffiebranderij komt het eigen merk ArtCoffee. Vers gebrand en van hoge kwaliteit. De ArtCoffee koffiebonen komen uit koffielanden verspreid over de hele wereld. Frans heeft op ons verzoek speciaal voor Liberte een Bio Blend gemaakt. Biologische bonen, dubbel gebrand en daarom zo vol van smaak!

 

Telefoon: 0522 - 24 00 00
Email: info@deliberte.nl